Nyheter från Styrelsen

Här kommer lite nyheter från Stämmets styrelse!

V/A Projektet

Byggvägen mot Pilåsvägen ska öppnas upp måndag 8/4. Sprängningsarbeten har påbörjats på Björkåsvägen, iaktta den sprängnings-information som sätts upp och följ noga skyltningen för tillfälliga vägar under projektet. Nu mer än någonsin är det viktigt att hålla nere hastigheterna pga skymd sikt och till hänsyn för anläggningsarbetarna.  Samarbetet med Annebergs Bygg har fungerat exemplariskt och vi önskar att alla på området visar hänsyn och respekterar deras arbetssituation. Arbetet kommer fortsätta utmed Björkåsvägen i mitten av maj.

Kontaktuppgifter

Vid tillfälliga vatten-, ström-, fiber- samt vattenavbrott vänligen kolla med era grannar först och finns problemet också i andra fastigheter leta efter info på vår sida www.stammet.se och/eller på respektive leverantörs hemsida. (Varbergsortens elkraft https://vbgelkraft.se/)

Undvik att ring styrelsen då vi inte är kontaktpersoner för V/A projektet. Istället bör man kontakta följande personer:

Byggledare, ÅF:
Sebastian Georgsson
sebastian.georgsson@afconsult.com

Entreprenör, Annebergs Bygg:
Viktor Karlsson
viktor@annebergsbygg.se

Projektledare, VIVAB:
Mikael Wikberg
mikael.wikberg@vivab.info
0757 27 40 39

För övriga, icke brådskande frågor, vänligen kontakta styrelsen på e-post stammetvarberg@gmail.com.

Övrig Info

Sopning av gator. De gator som är möjliga att sopa har nu sopats. Arbetsfordonen i V/A-projektet kommer dock att bidra till att vissa gator har förblivit osopade.

Inköp av en rejäl röjsåg till föreningen kommer göras under våren. Den kommer finnas för utlån hos Alf Berggren, Tallåsvägen 5.

Bouleklot och kratta har köpts in och kommer förvaras i en låda vid boulebanan i anslutning till fotbollsplanen. Fritt att användas av alla sålänge allt läggs tillbaka på sin plats efter man är klar.

En trasig gunga ersätts under våren.

Lekplats ska byggas (färdig byggplats med lekstuga, sandlåda och rutschkana) – vi siktar på att den ska vara klar innan midsommar.

Midsommarfirandet kommer att ske precis som vanligt enligt den information vi fått. Mer info kommer inom kort. Vi behöver frivilliga stämmetbor som kan hjälpa till med praktiska göromål under midsommar, hör gärna av er till vår e-post, se ovan.

Årsmötet kommer äga rum söndagen 28 juli kl 11:00.

Vill du få ett mail då snart vi publicerat något här på hemsidan? Klicka på ’Aviseringar’ uppe i svarta menyfältet och fyll i pop-up-fönstret!

Vid pennan

Linda Silberg, Sekreterare

Bilden nedan visar byggvägen upp till Pilåsvägen som snart är klar för trafik!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.