Novembernyheter från Stämmets Styrelse

V/A-projektet

Se senaste posten från 8/11 här nedan.

Vägar vintern 19/20

Annebergs Bygg & Anläggning kommer stå för snöröjningen i år eftersom de är beronde av snöfria vägar. De vägar som idag är färdiga kommer asfalteras med kärnasfalt innan jul för att underlätta framkomligheten på området. När arbetet är färdigt i vår kommer dessa vägar att toppasfalteras.

De tillfälliga byggvägarna kommer förbättras med makadam men sedan lämnas som de är tills hela arbetet är klart.

Pilåsvägens södra del kommer att lämnas orörd tills resten av Stämmet är klart. Annebergs kommer bygga upp en stödmur efter gamla tippen för körsäkerheten på den biten av Pilåsvägen.

Busskur för Stämmets skolbarn

Styrelsen har nu fått genom beviljande av markägaren Dag Wohlén samt fått godkänt bygglov för att bygga en busskur till Stämmets skolbarn. Kuren kommer stå väster om stämmetgården. Vi kommer tillsammans bygga kuren under en trivseldag längre fram. Äntligen kan våra ungar få en skyddad plats när de väntar på skolbussen!

Nytt vattenrör för Vildåsbäcken

Befintligt rör är skadat och behövs bytas ut för att undvika läckage och översvämming. Annebergs kommer hjälpa oss med detta men föreningen står för materialkostnaden.

Kontakt

Vi påminner om vår e-postadress (kontrolleras varje dag) där vi svarar på frågor och funderingar: stammetvarberg@gmail.com

Sopkärl

Ni som fortfarande har sopkärlen placerade vid vägkanten, vi uppmanar er att flytta dem till ett vindsäkert läge för att undvika att vinterstormarna slungar ut dem på vägarna.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.