Fiberinformation 2016-06-11

Så äntligen har jag något positivt att skriva om fiberdragningen i Stämmet.Så äntligen har jag något positivt att skriva om fiberdragningen i Stämmet.

Jag har varit runt i området och fått påskrift av alla (utom Kullgraf på Lärkåsvägen och Västkustvillan som bägge vägrar att skriva på markavtalen!) att underteckna markavtal med Bynet. Västkustvillans agerande har fördröjt fibernedläggningen i Stämmet och dessutom har deras agerande gjort att en stor del av Stämmets fiber blir sårbart när man endast kan få signal från ett håll. Tanken var att man skulle lägga en fiberkabel intill gångstigen som finns mellan Pilåsvägen och Ekåsvägen. Tyvärr motsätter sig Västkustvillan detta.

Vecka 25 börjar Olssons Entreprenad AB att lägga ner fiberkabel runt Pilåsvägen med fortsättning i övriga gator. Dock kommer det att vara semester i fibernedläggningen under 2 veckor under sommaren.

Det känns skönt att vi nu äntligen har förhoppningen att komma igång ordentligt!

Glöm inte att markera vid din tomtgräns var du vill att huvudfibern skall ansluta till din fastighet.

Trevlig sommar, och vi ses förhoppningsvis på ÅRSMÖTET för Stämmets Samfällighetsförening den 24 juli kl. 11.00 på Diamanten!

Göran Svensson

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.