Avstängning av sommar- och vintervatten 1:a november

På årsmötet i år blev det bestämt att vi inte kommer att behålla varken sommar- eller vintervatten (se tidigare inlägg). Pumphuset överlåts i sin helhet till sommarstugeområdet Halla.

Sommarvattnet kommer i vanlig ordning att stängas senast 1:a måndagen i november som i år infaller den 1:a november. I samband med det så kommer Halla ta över hela driften av pumphuset och därför kommer vi även att stänga av vintervattnet samtidigt.

För de som utnyttjat sommarvatten är det inget nytt att vattnet stängs av, men för de permanentboende som fortfarande inte anslutit sig till det kommunala börjar det bli ont om tid.
Säkerställ att Vivab fått in anmälan om VA-anslutning  (https://www.vivab.info/Anm%C3%A4lan_VA-anslutning_2019_ifyllbar.F52696.pdf?cms_fileid=97b62f4bbd394d554b7c7b84df59659a) och att det finns ett datum bokat innan 1:a november för att de ska montera vattenmätaren och vrida på kranen i gatan.
Självklart behöver man ju även ha gjort färdigt med rör/slangar på sin tomt samt monterat en hållare för vattenmätare innan Vivab kan komma.

För mer info se https://www.vivab.info/stammet

/Peter Beckman

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.