Information från Vivab

Just nu i projektet

Arbetena med ledningsförläggningen i Stämmet etapp C-E är snart klara. Ledningarna är nu förlagda längs Ekåsvägen. Det som pågår nu är arbeten med att lägga de ledningar som kommer ansluta till dagvattendammen. Efter detta kommer dammen att grävas ur. Parallellt med detta pågår återställningsarbeten i området samt diverse kontroller av ledningarna.
Information om inkoppling har gått ut till de boende inom etapp C-E. Information finns även tillgänglig på VIVABs hemsida.
Under vecka 20 kommer information om efterbesiktningar på fastigheterna inom etapp C-E att gå ut.
Vecka 20 kommer även arbetena med ledningsförläggning på etapp F (längst in på Pilåsvägen) att starta. Arbetena kommer då att börja bortanför gärdsgården i de sydöstra delarna och leta sig in i på gatorna. Till en början kommer den säckgata som syns på bilden att helt stängas av för fordon för att möjliggöra förläggning av ledningarna. Parkering hänvisas istället till ytor längs Pilåsvägen.
Vi vill även upplysa om att hela Vivabs projektsida är uppdaterad med ny information om projektet och andra dokument som rör exempelvis inkoppling.
Uppdaterad: 2020-05-08
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.