Fixardag på Stämmet

Tack för stort deltagande på årsmötet, så roligt att så många kommer år efter år. Protokoll kommer upp på hemsidan inom kort.

På årsmötet efterfrågades en ”fixardag” och självklart ska vi ordna det. Vi har kommit fram till att det är bäst att smida medans järnet är varmt, så vi kör en fixardag redan nu på söndag den 6/8. Vi startar med att samlas på fotbollsplanen kl. 10 och håller på så länge det behövs. ? Vi fixar korv med bröd och dricka så ni behöver inte ens gå hem för lunch.

Det som behöver fixas just nu är:

  • Klippa buskar, köra med röjsåg och såga ner större grenar längs delar av våra vägar som inte angränsar till några boende. T.ex. vid tippen uppe på Pilåsvägen.
  • Snickra och måla skyltar till området.
  • Laga alternativt byta ut näten vid fotbollsplanen.
  • Laga delar på ”inte-nudda-marken-banan”
  • Fylla på sand i sandlådan och även använda vägsanden som ligger på Pilåsvägen för att fylla ut dr det behövs.
  • Om vi får tag på en cementring (brunnsring) även fixa grillplatsen på fotbollsplanen

Det vi behöver, förutom allas hjälp, är då att ni tar med er vad ni har. T.ex motorsåg, grensax, häcksax, röjsåg (finns en inom föreningen), krattor, skottkärror, spade, slägga, hammare och cementringar till grillplats om någon kan fixa. Om någon har en kärra för att köra bort ris som röjs skulle det vara toppen.

Hoppas nu att så många som möjligt kan vara med och fixa denna dag, vi får alla se till att Stämmet hålls rent och fint.

Styrelsen

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.