Fiber och utbetalning av bidrag

Fiberinstallationen i Stämmet går nu in i slutfasen och vissa har redan fått fiber installerat medan andra väntar på att Optotech ska göra sitt besök.
När alla fastigheter är inkopplade så kommer de att starta upp nätet och då är det bra om man har sin lilla fiberlåda (som Optotech installerar) inkopplad i både fibernätet och strömuttag.

Efter att man sett att anslutningen fungerar som den ska så är det dags att betala den faktura som IP-Only skickar ut. Fakturan är på 18500 kronor – de 7000 kronor som Sparbanksstiftelsen bidrar med betalas ut av fiberföreningen HavsbryNet. Det är därför viktigt att man går in på www.havsbrynet.se och fyller i det formulär med kontouppgifter som finns på startsidan. Det är mycket viktigt att man fyller i sina uppgifter korrekt med rätt fastighetsbeteckning, rätt bank och rätt clearing+ kontonummer för att undvika problem med utbetalningen. Fastighetsbeteckningen i detta formulär matchas ihop med fastighetsbeteckning i medlemslista manuellt för att hålla en bra säkerhetsnivå på dokumenten. Vid problem så blir det lätt en långsam och tråkig process innan pengarna kan betalas ut.
Utbetalningarna kan förhoppningsvis påbörjas i nästa vecka.

Mvh.

Peter Beckman

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.