Farthinder och underhåll av gallerbrunnar

Hej!

Som många av er säkert märkt har vi i styrelsen köpt in ett farthinder på prov som vi låtit er testa på två olika platser på området under hösten.

Vi har inte fått in några klagomål och tycker själva att farthindret gör sitt jobb som förväntat. Vi kommer därför köpa in ytterligare 3 hinder som vi, efter vinter och eventuell snöröjning, kommer att placera på de mest utsatta ställena på Stämmet i samband med vårens fixardag. Farthindren kommer att sättas upp i sicksack-mönster två och två för att förhindra att fordon sneddar ut i vägrenen och därmed förstör våra nya gräsplanteringar utmed vägarna.

Vi skulle också vilja be samtliga fastighetsägare att hjälpa till att hålla gallerbrunnarna på området fria från löv och annat material så att avrinningen sker på korrekt sätt och för att undvika vattensamlingar. Vill vill be er som bor precis bredvid en brunn att hålla lite extra koll.

Vi vill också påminna om västkustens starka vindar och be er förvara era sopkärl borta från vägarna de dagar sopbilen inte är här.

Med förhoppning om en skön 2:a advent helg.

Styrelsen, genom Linda

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.