Ett stort steg i Stämmets historia!

Som ni säkert har sett eller hört har vi nu äntligen avslutat V/A projektet och alla våra vägar har blivit nyasfalterade. De flesta områden har blivit återställda till hur det var innan projektet började. Som tidigare informerats har de vägar som förut varit asfalterade nyasfalterats antingen på bekostnad av projektet eller av föreningen. Övriga ytors eventuella beläggningar av asfalt eller grus ska bekostas av varje enskild fastighetsägare.

Vi vill också påminna om att vi nu har helt nygjorda vägar och att stor försiktighet måste iakttas vid grävarbeten och tyngre fordon så att inte asfalten blir förstörd. Går asfalten sönder ligger det på fastighetsägaren att åtgärda skadan.

Det kvarstår lite småfix innan Anneberg är helt klara. Kantsten kommer läggas där Anneberg/Vivab anser det nödvändigt för avrinning. Vissa vägrenar ska åtgärdas med mindre maskiner och avlopps-situationen på övre Pilåsvägen är inte heller klar pga ett överklagande från en fastighetsägare på Nordmossavägen. Vi hoppas såklart på en snabb lösning på detta.

Vi kommer tacka Anneberg med tårtkalas lite längre fram i höst, vilket arbete de lagt ner och så otroligt hjälpsamma och trevliga de har varit att ha att göra med!

Slutligen; ett stort Grattis till oss stämmetbor som nu äntligen kan lägga kommunalt V/A till handlingarna!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.